Home

Knuffie en corona

In verband met corona verhuist Knuffie Muziek tijdelijk naar de zaterdagochtend, in een grotere ruimte waar de anderhalve meter goed nageleefd kan worden.

In de herfst van 2021 hoop ik mijn gewone lesdagen (ma/wo) weer te kunnen oppakken, in een nieuwe grote ruimte!

 

Inschrijfformulier

 • Mini voorjaarscursus: vanwege alle vakanties en feestdagen heb ik besloten om de voorjaarscursus te beperken tot 4 lessen, een mini-voorjaarscursus dus! Deze vindt plaats van 10 april t/m 1 mei.
 • Zomercursus: na de meivakantie zal er een extra cursus worden gegeven: een zomercursus! Deze loopt van 29 mei tot en met 10 juli, en bestaat uit 6 lessen. Op 19 juni is er geen les ivm de ‘junivakantie’.
 • Mocht er een cursus toch niet kunnen starten vanwege de dan geldende maatregelen en restricties, worden ingeschreven cursisten hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

Aangepaste lestijden op zaterdag:

De lessen zullen plaatsvinden tussen 9.00 en 12.15 ‘s ochtends op zaterdagochtend, afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de leeftijd van de kinderen. 

Op basis van de inschrijvingen tot nu toe gaan de volgende groepen van start:

 • dreumesgroep 9.00-9.45
 • peutergroep 10.15-11.00
 • peutergroep 11.30-12.15

Heb je een vraag, mail dan naar info@knuffie-muziek.nl. Om je in te schrijven gebruik je het onderstaande formulier. Voorkeuren kun je aangeven in het veld ‘opmerkingen’.

 

  Naam ouder/begeleider
  Naam kind
   
  Geboortedatum kind
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Tel.nr.
  Mobiel
  Email
  Cursus
  Hoe heb je kennisgemaakt met Knuffie Muziek?
  Opmerkingen/bijzonderheden    
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden