Home

Knuffie verheugt zich al op de herfstcursus!

Data

 • Proefles: Ook is er dit jaar weer een gratis proefles, op zaterdagochtend 18 september 2021. Ben je benieuwd of Muziek op Schoot iets voor jou en je kindje is? Kom dan gezellig meedoen met de proefles! Inschrijven kan via onderstaand formulier.
 • Herfstcursus: De data voor de herfstcursus zijn bekend! Deze start op maandag- en woensdagochtend vanaf 27 september t/m 24 november 2021, en heeft 8 lessen. In de herfstvakantie (25/27 sept) is er geen les.┬áSchrijf je in via onderstaand formulier!
 • Locatie: Alle lessen vinden plaats in de Belcrum, in het pas opgeknapte Belcrumhuis, Pastoor Pottersplein 12 te Breda.

N.B. De dreumesgroep van de proefles zit VOL!

Inschrijfformulier

Herfstcursus:

Bij voldoende inschrijvingen gaan de volgende groepen van start (maandag/woensdag): 

babygroep (30 minuten)9.00-9.30
dreumesgroep (45 minuten) 9.45-10.30
peutergroep (45 minuten)10.45-11.30

N.B. wanneer er geen babygroep is kan het zijn dat er 3 groepen van 45 minuten kunnen worden gemaakt. In dat geval eindigt de laatste groep om 11.45. Is dit voor jou te laat, geef dit dan aan in het veld ‘opmerkingen’.

Heb je een vraag, mail dan naar info@knuffie-muziek.nl. Om je in te schrijven gebruik je het onderstaande formulier. Voorkeuren kun je aangeven in het veld ‘opmerkingen’.

  Naam ouder/begeleider
  Naam kind
   
  Geboortedatum kind
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Tel.nr.
  Mobiel
  Email
  Cursus
  Hoe heb je kennisgemaakt met Knuffie Muziek?
  Opmerkingen/bijzonderheden    
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden