Home

Knuffie en corona

Het ziet er naar uit dat we nog een tijd aan de anderhalve meter samenleving vast zitten. Dit betekent voor Knuffie dat de herfstcursus niet ‘live’ gegeven kan worden. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest om me te verdiepen in het geven van video-lessen. Dit geeft mij, na al die maanden ‘stil’ zitten, veel nieuwe energie, en hoewel het natuurlijk heel anders is dan live lessen, zie ik ook leuke mogelijkheden. Kortom: ik heb er veel zin in! Wie doet er mee?

Gratis proefles 2020:

De gratis proefles wordt dit jaar een voor iedereen toegankelijke videoles! Deze is beschikbaar vanaf zaterdag 12 september op het YouTube-kanaal van Knuffie.

Dreumes proefles: https://www.youtube.com/watch?v=zTeSeAxIflY

Peuter proefles: https://www.youtube.com/watch?v=XWBZ_QN5DwU

 

Herfstcursus

De herfstcursus zal dit jaar geheel bestaan uit videolessen. Ondanks het feit dat ik het jammer en raar vind dat we elkaar niet persoonlijk zullen zien, heeft een videoles in coronatijd wel veel voordelen. We hoeven niet de hele tijd rekening te houden met de anderhalve meter, we hoeven onze kinderen niet uit te leggen dat ze Knuffie geen high-five of kusje meer mogen geven, en we kunnen allemaal uit volle borst zingen! Knuffie en ik hebben al wat voorpret gehad, en we hebben er super veel zin in om jullie leuke lessen te bezorgen, vanuit je (luie) stoel!

De cursus heeft 8 lessen en loopt van ma 28 september t/m ma 23 november. In de week van de herfstvakantie (19 oktober) heeft Knuffie een weekje vrij.

 

Videolessen, hoe werkt het:

  • Je schrijft je in met onderstaand inschrijfformulier, je kiest voor een dreumesles (1-2 jaar) of een peuterles (2-4 jaar). Wil je beide doen dan kan dit natuurlijk ook;
  • Je ontvangt een bevestiging van inschrijving, en in de week van 21 september ontvang je een mail met de betaalgegevens;
  • Na de betaling krijg je een inlogcode waarmee je op een beveiligd deel van de site kan inloggen. Hier staan de links voor de lessen.
  • Elke week op maandagochtend is er een nieuwe les beschikbaar. Je ontvangt ook elke week een mail met daarin de nieuwe liedjes die we gaan doen, en welk materiaal we gaan gebruiken. Als je wilt kun je deze zelf uitprinten en bundelen.
  • De lessen duren rond de 25 minuten, en de kosten voor de hele cursus zijn €40,- (€ 5,- per les). Losse lessen volgen is helaas niet mogelijk.
  • Je kunt de les op elk tijdstip volgen, en zo vaak als je wilt! En je hoeft geen les te missen door verkoudheid of ziekte.

 

Wat gaan we doen?

De herfstcursus heeft als thema natuurlijk herfst, en later in de cursus Sinterklaas. Omdat we geen instrumentjes kunnen gebruiken maken we gebruik van spulletjes die je thuis hebt om muziek te maken of om mee te spelen. Denk aan twee lepels om te tikken, een zakdoekje om mee te zwaaien of om dingen onder te verstoppen, en een doosje om mee te rammelen. Samen met de link naar de les krijg je informatie over welk materiaal we gaan gebruiken, zodat je het vast klaar kan leggen. Maar soms heb je niks nodig en maken we gewoon muziek met onze handen en voeten, en wat we nog maar kunnen bedenken.

 

Inschrijfformulier

Heb je een vraag, mail dan naar info@knuffie-muziek.nl. Om je in te schrijven gebruik je het onderstaande formulier. Voorkeuren kun je aangeven in het veld ‘opmerkingen’.

Naam ouder/begeleider
Naam kind
 
Geboortedatum kind
Adres
Postcode
Woonplaats
Tel.nr.
Mobiel
Email
Cursus
Hoe heb je kennisgemaakt met Knuffie Muziek?
Opmerkingen/bijzonderheden    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden