Home

De herfstcursus van Knuffie Muziek start op maandag 3 oktober 2022 en bestaat uit 8 lessen. Deze cursus loopt tot en met 28 november. Op 24 oktober is er geen les ivm de herfstvakantie.

Gebruik onderstaand formulier om je in te schrijven!

De wintercursus van Knuffie Muziek start op maandag 9 januari 2023 en bestaat uit 6 lessen. Deze cursus loopt tot en met 13 februari.

Gebruik onderstaand formulier om je in te schrijven!

De voorjaarscursus van Knuffie Muziek start op maandag 20 maart 2023 en bestaat uit 7 lessen. Deze cursus loopt tot en met 22 mei. Op 10 april is er geen les ivm pasen. Op 24 april en 1 mei is er geen les ivm de meivakantie.

Gebruik onderstaand formulier om je in te schrijven!

Locatie:

Het Belcrumhuis, Pastoor Pottersplein 12 te Breda.

De volgende groepen gaan bij de voorjaarscursus zeker van start:

 • Babygroep: 9.00-9.30
 • Dreumes/peutergroep: 9.45-10.30 (VOL)*

*Je komt op de wachtlijst, bij een eventuele afmelding kun je alsnog deelnemen. Je krijgt ook voorrang bij de volgende cursus!

De tijden kunnen per cursus kunnen verschillen, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Geef eventuele voorkeuren aan in het veld ‘opmerkingen’ (bijvoorbeeld: niet om 9.00/uiterlijk tot 11.30, graag bij Jantje in de groep).

Inschrijfformulier

Heb je een vraag, mail dan naar info@knuffie-muziek.nl. Om je in te schrijven gebruik je het onderstaande formulier. Voorkeuren kun je aangeven in het veld ‘opmerkingen’.

  Naam ouder/begeleider

  Naam kind

   

  Geboortedatum kind

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Tel.nr.

  Mobiel

  Email

  Cursus

  Hoe heb je kennisgemaakt met Knuffie Muziek?

  Opmerkingen/bijzonderheden    

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden